17 oktober 2022

Ny programgeneration MEMOPlanner Large 3 samt MEMOPlanner Medium 4

Från och med 16 november 2022 kommer MEMOplanner Large 3 och MEMOplanner Medium 4 att levereras med programgeneration 4.

Samma datum kommer det även att finnas en ny version av MEMOplanner Go tillgänglig på App Store och Google Play. Om appen redan är installerad på användarens telefon sker uppdatering automatiskt om så är inställt på telefonen.

Programvaran i MEMOplanner generation 4 är fullt likvärdig med sin föregångare, men har ett moderniserat användargränssnitt och en hel del efterfrågade nya funktioner. Till exempel:

• Mer informativ månadskalender
• Helt ny timerfunktion
• Administrera mallar direkt i MEMOplanner
• Förbättrad hantering av Mina foton
• Möjligt att ytterligare förenkla inläggning av aktiviteter
• Efterfrågade praktiska funktioner som skärmsläckare på natten, stänga av larm på båda enheterna samtidigt, och enklare att hitta produkt- och licensinformation


Den nya versionen av MEMOplanner Go har följande nya funktioner när den används tillsammans med MEMOplanner generation 4:

Helt ny timerfunktion. Starta en eller flera timers och de visas i kalendern. Använd mall eller ställ in önskad tid genom att dra med fingret.
Välja bilder till Mina foton. Ta bilder med mobilkameran eller välj från kamerarullen för användning i MEMOplanner.


Nytt är också att appen kan installeras på både telefon och surfplatta.

Det kommer fortsättningsvis förekomma enheter, MEMOPlanner Medium 3 och MEMOPlanner Medium 3b, med programgeneration 3. När de kommer i retur till Hjälpmedelscentralen uppgraderas de till programgeneration 4.

Innehållsansvarig: Zabina Zentio

TXQ8