Aktuellt Samverkanswebben

 • 17 januari 08:00

  Så här kan vi hjälpa barn som far illa

  Alla barn har rätt att växa upp under trygga förhållanden! Vi som arbetar inom vården är skyldiga att anmäla oro om barn som far illa eller riskera att fara illa. Här får du stöd och tips.

 • 7 december 10:03

  Rehabavdelningen först ut till nya kliniken

  Rehabavdelningen på Mälarsjukhuset är den första verksamheten att flytta över till den nystartade kliniken för rehabiliteringsmedicin.

 • 8 november 14:40

  Flera fall av bedrägeriförsök

  De senaste dagarna har det förekommit flera fall av bedrägeriförsök där personer utgett sig att ringa från Region Sörmland. Det handlar bland annat om att någon ringer upp och utger sig att vara vårdpersonal och ber om BankID för att lämna ut provsvar eller erbjuder att boka in hälsoundersökningar på vårdcentralen.

 • 17 oktober 10:29

  Vaccination mot influensa och pneumokocker

  Nu startar årets influensavaccinationer. Du som arbetar nära patienter och brukare inom vård och omsorg, erbjuds vaccination på någon av våra sjukhus. Du erbjuds också att vaccinera dig mot covid-19 vid samma tillfälle.

 • 12 september 11:42

  Ögonmottagningen flyttar hem

  För nära 30 år sedan lämnade ögonmottagningen på Kullbergska sjukhuset trånga utrymmen med stora renoveringsbehov. Nu flyttar mottagningen tillbaka till lokalerna som är nyrenoverade.

Föregående