Aktuellt - samverkanswebben

• 12 september 11:42

Ögonmottagningen flyttar hem

För nära 30 år sedan lämnade ögonmottagningen på Kullbergska sjukhuset trånga utrymmen med stora renoveringsbehov. Nu flyttar mottagningen tillbaka till lokalerna som är nyrenoverade.

• 19 augusti 08:51

Start för bokningar av påfyllnadsdos

Den 22 augusti öppnar tidbokningen för de som rekommenderas ytterligare en påfyllnadsdos av vaccination mot covid-19. Vaccinationerna startar 1 september. Nytt är att bokningen inte längre sker genom att logga in på 1177.se.

• 8 juni 10:19

1177 Vårdguiden ändrar namn till 1177

Namnet på varumärket 1177 Vårdguiden ändras till 1177. Namnbytet är en anpassning till det begrepp som redan används allmänt av invånare, vårdpersonal och andra.

• 24 maj 10:15

Regional utveckling i fokus på ny webbplats

Tydligare kommunikation om och samverkan kring regional utveckling. Det är tanken med Region Sörmlands nya webbplats, utvecklasormland.se, som nu lanseras.

• 2 maj 12:12

Fler mottagningar ansluts till e-tjänsten journalen

Sedan Region Sörmland anslöt till e-tjänsten journalen 2016 pågår ett arbete för att utöka de journalanteckningar som finns tillgängliga via e-tjänsterna på 1177.se. Näst på tur står psykiatri och funktionshinder för barn och vuxna. De ansluts till e-tjänsten idag, den 2 maj.

Föregående