Aktuellt - samverkanswebben

• 13 januari 08:07

Nu gäller fem månader mellan dos två och tre

Nu gäller fem månaders tidsintervall mellan dos två och tre vid vaccination mot covid-19. Tidsintervallet gäller alla.

• 12 januari 09:33

Vårdkontakt Direkt - ny tjänst för digital vård

Idag, den 12 januari lanserar Region Sörmland sin nya tjänst ”Vårdkontakt Direkt” som ger invånarna ökade möjligheter att söka vård online och få rådgivning via chatt.

• 28 december 18:17

Driftstörning NCS cross

NCS Cross åter i normal drift hos samtliga verksamheter. Om problem skulle återuppstå under natten används reservrutiner som vanligt.

• 16 december 10:31

Digital kostnadsfri föreläsning om självmord

Jul och andra storhelger innebär tyvärr en ökad risk för självmord. Men det finns hjälp att få. Region Sörmland och FoU Sörmland anordnar den 21 december och 4 januari digitala föreläsningar och frågestunder. Att bry sig kan vara en livräddande insats.

• 1 december 14:06

Var med och påverka utvecklingen till Nära vård i Sörmland!

I hela Sverige pågår en långsiktig förändring av hälso- och sjukvårdssystemet till "Nära vård", där individens resurser och behov ska vara utgångspunkten. Nu genomför FoU i Sörmland en enkät om detta där du som invånare har chans att tycka till och påverka framtidens vård. Till och med den 8 december kan du svara på enkäten.

Föregående