Aktuellt - samverkanswebben

• 15 juni 13:41

Kraftsamling för suicidpreventivt arbete

Den 10 september är det den internationella suicidpreventiva dagen. Den kommer att uppmärksammas med konferensen "Livsavgörande samverkan". Region Sörmland och Forskning och Utveckling i Sörmland kommer tillsammans följa upp konferensen den 17 september med dialog och erfarenhetsutbyte. Nu kan du anmäla dig till båda datumen.

• 14 juni 11:13

Sjukvårdsrådgivning via chatt i Region Sörmland

Idag, den 14 juni öppnar Region Sörmland en chatt som ska komplettera sjukvårdsrådgivningen på telefonnummer 1177. Chatten kommer vara öppen alla dagar mellan kl 09-14 och bemannas av sjuksköterskor från 1177 Vårdguiden i Region Sörmland.

• 1 juni 08:03

Nu upphör de regionala rekommendationerna

Från och med 1 juni gäller inga regionala rekommendationer i Sörmland. De nationella fortsätter att gälla och ska givetvis följas!

• 25 maj 08:00

Journalsystemet från 1177 Rådgivning på telefon blir tillgängligt för patienter

Den 10 juni blir journalsystemet Rådgivningsstöd, som används av 1177 Rådgivning på telefon, tillgängligt för Region Sörmlands invånare. Journalen kommer att kunna nås via 1177.se och Journal via Nätet.

• 24 maj 11:07

Nästa del av utbildningen i personcentrerat bemötande

Ska vi bemöta alla lika? Eller olika? Och hur behöver man anpassa bemötandet av personer med olika funktionsnedsättningar?

Föregående