Aktuellt - samverkanswebben

• 9 oktober 13:25

Vaccinera dig mot influensa för att skydda sköra

Den 3 november startar årets influensavaccinering. Som tidigare erbjuds avgiftsfri vaccinering till riskgrupper och till dig som arbetar inom vård och omsorg nära patienter och omsorgstagare med ökad risk för allvarlig influensa. Nytt för i år är att vi även erbjuder avgiftsfri vaccinering mot pneumokocker till vissa riskgrupper.

• 30 september 13:10

Corona-anpassa din verksamhet

Hälso- och sjukvårdsledningen har tagit fram råd för att minska smittspridning av covid-19 på regionens arbetsplatser.

• 24 september 17:26

Primärvårdsjouren i Katrineholm flyttar tillfälligt

Under helgen den 26-27 september samt helgen den 10-11 oktober kommer primärvårdsjouren, vårdcentralernas helgjour, i västra delen av länet att flytta till akutmottagningen på Kullbergska Sjukhuset i Katrineholm.

• 10 september 16:00

Nodstädernas roller i ny rapport

Det finns ett stort behov av fördjupat samarbete mellan Sörmland och övriga regioner och kommuner i Mälarregionen för en mer integrerad bostads-, utbildnings- och arbetsmarknad. Det visar rapporten På väg mot en mer integrerad bostads-, utbildnings- och arbetsmarknad i östra Mellansverige. Nodstädernas roller, stadsutveckling och funktionella samband.

• 28 augusti 13:45

Den 1 september öppnar restaurangerna med självplock igen

Vi har vidtagit flera åtgärder för att förhindra smittspridning. Det gör att vi kan återgå till bufféservering på våra restauranger på Kullbergska sjukhuset i Katrineholm, Mälarsjukhuset i Eskilstuna och Nyköpings lasarett.

Föregående