Aktuellt Samverkanswebben

 • 6 mars 14:46

  Munskyddsrekommendation tas bort

  Rekommendationen om ”source control” vid covid-19, att medarbetare använder munskydd vid närkontakt med patient, upphör från och med i dag 6/3. Detta då smittspridning av covid-19 för närvarande är låg både regionalt och nationellt.

 • 31 januari 07:00

  Ungdomsmottagningen öppnar chatt

  Tisdagen den 31 januari lanserar ungdomsmottagningen i Sörmland en ny digital mottagning med chatt och möjlighet till videobesök. Hit kan ungdomar i hela länet, mellan 13 och 23 år, vända sig för att ställa frågor eller boka ett besök på ungdomsmottagningen.

 • 17 januari 08:00

  Så här kan vi hjälpa barn som far illa

  Alla barn har rätt att växa upp under trygga förhållanden! Vi som arbetar inom vården är skyldiga att anmäla oro om barn som far illa eller riskera att fara illa. Här får du stöd och tips.

 • 7 december 10:03

  Rehabavdelningen först ut till nya kliniken

  Rehabavdelningen på Mälarsjukhuset är den första verksamheten att flytta över till den nystartade kliniken för rehabiliteringsmedicin.

 • 8 november 14:40

  Flera fall av bedrägeriförsök

  De senaste dagarna har det förekommit flera fall av bedrägeriförsök där personer utgett sig att ringa från Region Sörmland. Det handlar bland annat om att någon ringer upp och utger sig att vara vårdpersonal och ber om BankID för att lämna ut provsvar eller erbjuder att boka in hälsoundersökningar på vårdcentralen.

Föregående