Aktuellt - samverkanswebben

• 1 april 12:30

Lokala allmänna rekommendationer i Sörmland förlängs

Smittspridningen av covid-19 fortsätter öka kraftigt i Sörmland. Även andelen virusvarianter ökar snabbt. De lokala allmänna rekommendationerna i Sörmland förlängs därför till och med den 2 maj 2021.

• 25 mars 15:44

Vaccinationer med Astra Zeneca återupptas

Region Sörmland återupptar vaccinationer mot covid-19 med vaccin från Astra Zeneca. Detta efter Folkhälsomyndighetens besked i dag, 25/3 att vaccinet kan användas till personer som är 65 år eller äldre. Redan till helgen finns tider att boka på vaccinationslokalerna i Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm.

• 23 mars 09:42

Fler språk i bokningstelefonen

Nu erbjuder Region Sörmland hjälp på fler språk för de som vill boka tid för vaccination mot covid-19. Engelska, arabiska och somaliska är först ut.

• 19 mars 16:22

Nu finns väntelista för vaccination mot covid-19 med kort varsel

Från och med nu kan de som är 65 år och äldre ställa sig på väntelista till våra vaccinationsmottagningar. Det handlar om att med kort varsel komma till en vaccinationsmottagning för att vaccineras med överblivna doser.

• 16 mars 10:02

Tillfälligt stopp av Astras vaccin i Sörmland

Region Sörmland stoppar tillfälligt vaccinationen mot covid-19 med vaccin från Astra Zeneca. Detta efter beslut från Folkhälsomyndigheten i dag, 16/3.

Föregående