Aktuellt - samverkanswebben

• 8 juni 10:19

1177 Vårdguiden ändrar namn till 1177

Namnet på varumärket 1177 Vårdguiden ändras till 1177. Namnbytet är en anpassning till det begrepp som redan används allmänt av invånare, vårdpersonal och andra.

• 1 juni 09:12

Ändrade rekommendationer för munskydd

Från och med idag, 1 juni, behöver personal inom omsorg och hälso- och sjukvård inte längre använda munskydd vid nära kontakt med patienter eller brukare.

• 24 maj 10:15

Regional utveckling i fokus på ny webbplats

Tydligare kommunikation om och samverkan kring regional utveckling. Det är tanken med Region Sörmlands nya webbplats, utvecklasormland.se, som nu lanseras.

• 2 maj 12:12

Fler mottagningar ansluts till e-tjänsten journalen

Sedan Region Sörmland anslöt till e-tjänsten journalen 2016 pågår ett arbete för att utöka de journalanteckningar som finns tillgängliga via e-tjänsterna på 1177.se. Näst på tur står psykiatri och funktionshinder för barn och vuxna. De ansluts till e-tjänsten idag, den 2 maj.

• 19 april 10:10

Nytt sätt att boka tid för vaccination i Oxelösund

Nu startar vi ett nytt tidsbokningssystem för vaccination mot covid-19 på vaccinationsmottagningen i Oxelösund. Det gäller vaccinationstider från och med i maj. Invånare ska inte logga in på 1177.se för att boka tid, utan följer en webblänk till det nya bokningssystemet.

Föregående